Vijf sterren campings

Alle campings beschikken over 5 sterren en de volgende faciliteiten
Uitgebreid animatie programma gericht op het hele gezin
Zwembad en/of overdekt zwembad
Kampeerplaatsen en huuraccommodaties
Eetgelegenheden(en)

De Zandstuve 

De Zandstuve

Kampeerdorp De Zandstuve is een hartstikke leuke familiecamping in Overijssel voor kinderen tot 14 jaar! Dit jaar opnieuw als zeer goed beoordeeld door Zoover en de ANWB. Kampeerdorp De Zandstuve kan zeker worden gezien als een van de leukste campings in Nederland, en is daarom ook een absolute aanrader voor jong en oud! Naast ruime kampeerplaatsen zijn er ook volop luxe (glamping) accommodaties aanwezig. De Glamping accommodaties zijn compleet ingericht, dus u bent van alle comfort en gemakken voorzien.

Top Kindercamping
De Zandstuve is dé kindercamping om te kamperen met uw baby, dreumes of peuter. De camping beschikt over vele faciliteiten die uitermate geschikt zijn om bij ons te komen kamperen met jonge kinderen. Op elk veldje staat een speeltoestel, zodat u vanuit uw tent of caravan zicht hebt op het speeltuintje en uw kind goed in de gaten kunt houden. Alle sanitairgebouwen voorzien van kindertoiletten, babybadjes, familiedouches en magnetrons. Het kindersanitair is modern, praktisch en speciaal ingericht met vrolijke kleuren.

Wat te doen?
Op de camping is er veel te beleven. Naast het zeer uitgebreide animatieprogramma is er een heus subtropische zwemparadijs, een overdekte speeltuin en diverse horecagelegenheden. Er is eigenlijk teveel om op te noemen, daarom vragen wij u om een kijkje te nemen op onze website.

Faciliteiten

Faciliteiten op website

Contactgegevens

De Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze
 

Website bezoeken

Zoeken

Deze pagina is 2160 keer bekeken